Havermout muffins, suikervrij

Voor vandaag een lekker gemakkelijk en snel receptje.

Ik vind deze muffins heerlijk als ontbijt of tussendoortje.

Ingrediënten voor 10 muffins:


100 gr havermout  
1 kleine banaan 
2 eieren middelgroot 
1 koffielepel bakpoeder 
1 hoeveelheid (naar smaak) kaneel 
1 hele appel, alle soorten  

Zet de keukenmachine klaar. Doe hier de havermout in en laat de machine draaien totdat je bijna bloem hebt. Voeg hier de banaan zonder schil, de appel zonder klokhuis, met schil, de eieren (zonder schil)en het bakpoeder aan toe. Laat de keukenmachine draaien.Doe dit in een muffinvorm met siliconen cakevormpjes. Doordat de muffins nauwelijks vet bevatten gaan ze nogal vast zitten in een papieren vorm dus vandaar de tip om siliconen vormpjes te gebruiken.Vul ze tot ongeveer 2/3, zodat ze niet overstromen. Bak 25 minuten in een op 200 graden voorverwarmde oven. Wacht minstens een kwartier met opeten anders vallen ze uit elkaar. Ze zijn ongeveer 2 dagen houdbaar in de koelkast. Dit recept komt van de volgende website www.weightwatchers.nl.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s